بلاگ, مقالات لباسشویی

معرفی و مقایسه انواع ماشین لباسشویی موجود در بازار

مقایسه انواع لباسشویی درب بالا و درب جلو، تمام و نیمه

همه افراد قبول دارند که وجود ماشین لباسشویی برای سهولت شستن لباس ها کاملا ضروری است. ماشین لباسشویی لوازم خانگی برقی است که مزایای کاملی برای استفاده در امور خانگی در بین خانواده ها دارد.

از آنجایی که در حال حاضر مدل های ماشین لباسشویی متعددی از تولید کنندگان مختلف (از جمله ال جی، پاکشوما، سامسونگ، بوش و غیره) به بازار عرضه شده است، تنوع زیاد آن را به چالش کشیده است، بنابراین قبل از خرید، اطمینان حاصل کنید. باید تحقیقات لازم را انجام دهید و با انواع مدل های ماشین لباسشویی موجود در بازار آشنا شوید. امیدوارم این مقاله که در آن انواع مختلف ماشین لباسشویی موجود در بازار را شرح داده و مقایسه می کنیم، برای شما مفید باشد.

شرح انواع ماشین لباسشویی موجود در بازار

به منظور کمک به شما در انتخاب عاقلانه و خرید آگاهانه، انواع و مدل های مختلف ماشین لباسشویی را که در حال حاضر در بازار وجود دارد را معرفی و مقایسه می کنیم تا بیشتر بدانید و مقایسه کنید.

انواع ماشین لباسشویی موجود در بازار

انواع ماشین لباسشویی موجود در بازار

شاید بهتر باشد قبل از خرید، علاوه بر مطالعه مقاله ای زیر، با ویژگی ها و برنامه های مختلفی که ماشین لباسشویی می تواند داشته باشد آشنا شوید.

 

معرفی و تقسیم بندی انواع ماشین لباسشویی موجود در بازار

  • ماشین لباسشویی درب بالا و درب جلو 
  • ماشین های لباسشویی تمام و نیمه اتوماتیک
  • لباسشویی های تسمه ای و غیر تسمه ای

معرفی و تضاد مدل های مختلف ماشین لباسشویی بر اساس نحوه باز شدن درب ها.

ماشین لباسشویی درب بالا

درب این نوع ماشین لباسشویی همانطور که از نامش پیداست از بالا باز می شود و تمام تنظیمات و کلیدهای کنترل در پنل بالایی قرار دارند. البته در برخی شرایط برخی از دستگاه ها دارای کلیدهای کنترلی در جلوی دستگاه هستند. در این مدل ها لباس از بالای دستگاه بارگیری و تخلیه می شود.

ماشین لباسشویی درب بالا

ماشین لباسشویی درب بالا

یکی از مزایای استفاده از این محصول این است که داخل و خارج شدن لباس نیازی به خم شدن ندارد و این امر آن را برای افراد مسن یا کسانی که از کمردرد رنج می برند ایده آل می کند.

 

ماشین لباسشویی با درب جلو

این ماشین لباسشویی های خاص اخیراً طرفداران زیادی پیدا کرده اند و استفاده و تمایل به استفاده از آنها هر روز در بازار ایران بیشتر می شود. کنترل پنل و تنظیمات آن در قسمت بالایی و جلوی ماشین برای این نوع ماشین لباسشویی ها همانطور که از نام آنها پیداست قرار دارد که درها را نیز جلوی ماشین ها قرار می دهد.

مزیت این ماشین‌های لباسشویی نسبت به ماشین‌هایی که درهای بالایی دارند این است که می‌توانند لباس‌های بیشتری را در خود جای دهند که هم حجم و هم از نظر مقدار زیاد هستند و در کل انرژی کمتری مصرف می‌کنند.

ماشین لباسشویی با درب جلو

ماشین لباسشویی با درب جلو

در ماشین لباسشویی های جلو، سرعت خشک شدن لباس ها به تعداد دور در دقیقه بستگی دارد. هرچه این عدد بیشتر باشد، فرآیند خشک شدن سریعتر است.

تمایز بین ماشین لباسشویی درب بالا و درب جلو

در مدل های لباسشویی درب بالا، محفظه آب باید به طور کامل پر شود تا فرآیند شستشو موفقیت آمیز باشد. اما در مدل های لباسشویی جلویی نیازی به پر شدن کامل محفظه آب وجود ندارد زیرا فرآیند شستشوی لباس ها در نوبت های متعدد انجام می شود و نیازی به این کار نیست.

ماشین‌های لباسشویی با درب از بالا چنین محدودیت ظرفیتی ندارند، در حالی که ماشین‌های لباسشویی با درب بالا در هنگام غوطه‌ور شدن و خیس کردن لباس‌ها در آب، به اندازه کافی تلاش می‌کنند تا تعداد زیادی لباس را در آب بشویید.
به لطف درب جلویی که در داخل محفظه قرار دارد، می توان لباس های بیشتری را به داخل ماشین لباسشویی اضافه کرد.
در مقایسه با مدل های درجه یک، کیفیت شستشو در واشر درب جلو بالاتر است.

ماشین لباسشویی هایی که از بالا باز می شوند سر و صدای بیشتری نسبت به ماشین لباسشویی هایی دارند که از جلو باز می شوند.

تمایز بین ماشین لباسشویی درب بالا و درب جلو

تمایز بین ماشین لباسشویی درب بالا و درب جلو

لباسشویی هایی که درهای بالایی دارند، آب بیشتری نسبت به درب‌های جلو مصرف می‌کنند و تقریباً دو برابر آب مصرف می‌کنند.

ماشین‌های لباسشویی درب از جلو گران‌تر از ماشین‌های لباسشویی درب از بالا هستند.

 

به دلیل رطوبت و کمبود، در نهایت ممکن است کپک های بدبو در لاستیک اطراف درب ماشین لباسشویی های جلویی ایجاد شود و بوی بدی به دستگاه بدهد.

به همین دلیل بهتر است یا محفظه داخلی را با دستمال تمیز خشک کنید یا درب دستگاه را باز بگذارید تا هوا وارد شود و رطوبت داخل آن کاهش یابد. 
هنگامی که ماشین لباسشویی درب بالا روشن است، در قفل نمی شود و حتی می توانید لباس های بیشتری را در حین کار اضافه کنید. در مقابل، درب ماشین لباسشویی درب جلو، همزمان با کارکرد دستگاه قفل می شود و اضافه کردن لباس های بیشتر را غیرممکن می کند. 

 

لباس‌ها در ماشین‌های لباسشویی جلویی با سرعت کمتر و پس از تأخیر بیشتر شسته می‌شوند (البته کاربر می‌تواند زمان شستشو را در این ماشین‌ها با سرعتی که برای کارکرد با سرعت معین لازم است تنظیم کند).

این نوع ماشین لباسشویی لباس ها را با سرعت و دقت بیشتری شستشو می دهد زیرا سرعت شستشو و تمیزی لباس رابطه معکوس دارند. لباس ها در لباسشویی هایی با بارگیری از بالا با سرعت بیشتری شسته می شوند. بنابراین، اگر سرعت برای شما در هنگام استفاده از ماشین لباسشویی یک عامل کلیدی است، ممکن است مدل بارگیری از بالا را ترجیح دهید.

تعریف و ارزیابی ماشین لباسشویی های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک.

کافی است آب و برق دستگاه را وصل کنید تا ماشین های لباسشویی اتوماتیک کار کنند. پس از آن تنها کاری که لازم است این است که پودر را در محفظه مورد نظر بریزید و تنظیمات دستگاه را تنظیم کنید و دستگاه مجموعه ای از وظایف از جمله شستن و خشک کردن لباس ها را انجام می دهد. پس از اتمام کار، به سادگی بیرون آوردن لباس از دستگاه کافی است.

با این حال، روند کار برای دستگاه های نیمه اتوماتیک کمی متفاوت است. ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک ماشینی است که برای شروع و توقف کار آن علاوه بر انرژی الکتریکی نیاز به دخالت انسان دارد. علاوه بر این، آب باید به صورت دستی اضافه شود.

تعریف و ارزیابی ماشین لباسشویی های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک.

تعریف و ارزیابی ماشین لباسشویی های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک.

لباس های موجود در دستگاه های دوقلو باید به صورت دستی درآورده و در خشک کن قرار داده شوند. شستن لباس، ملحفه و پرده های نسبتا سبک برای ماشین لباسشویی های نیمه اتوماتیک کاربرد بسیار خوبی دارند. شما می توانید هر گزینه ای را که برای شما مناسب است بر اساس ترجیحات و نیازهای خود انتخاب کنید.

 

معرفی لباسشویی های با تسمه و بدون تسمه

وقتی لباسشویی بدون تسمه باشد، موتور به جای عبور از تسمه، مستقیماً به لباسشویی متصل می شود. در ماشین‌های لباسشویی با تسمه، موتور دستگاه معمولاً در پایین محفظه قرار می‌گیرد و برای حرکت محفظه از تسمه استفاده می‌شود. اما در لباسشویی های بدون تسمه، موتور دستگاه در پشت محفظه قرار می گیرد و محفظه بدون استفاده از واسطه حرکت می کند.

ماشین‌های لباسشویی بدون تسمه، که به نام Direct Drive نیز شناخته می‌شوند، از نیروی مغناطیسی برای چرخاندن موتور استفاده می‌کنند، که باعث می‌شود نسبت به مدل‌های تسمه‌دار بسیار کم صداتر باشند.

معرفی لباسشویی های با تسمه و بدون تسمه

معرفی لباسشویی های با تسمه و بدون تسمه

با این حال، تسمه در ماشین لباسشویی های تسمه ای یا به اصطلاح تسمه درایو، به مرور زمان بزرگ می شود که باعث افزایش صدای کار و لرزش دستگاه می شود.

مدل های بدون تسمه نسبت به مدل های تسمه محور انرژی کمتری مصرف می کنند زیرا در نبود تسمه در این طرح ها اصطکاک کمتری وجود دارد.

با توجه به اجزای موتور کمتر در مدل های بدون تسمه، دستگاه به طور قابل توجهی انرژی کمتری مصرف می کند.

برخلاف مدل‌های بدون تسمه که فاقد این توانایی هستند، ماشین‌های دارای تسمه همیشه شروع به چرخش می‌کنند و چرخه شستشو را شروع می‌کنند و به طور بالقوه به دستگاه شما آسیب می‌رسانند و طول عمر آن را کاهش می‌دهند.

اگر لباس های زیادی را در ماشینی بدون تسمه قرار دهید، چرخش آن متوقف نمی شود و شروع به شستشو می کند.

معرفی لباسشویی های با تسمه و بدون تسمه

معرفی لباسشویی های با تسمه و بدون تسمه

موتور ماشین های لباسشویی بدون تسمه به دلیل افزایش حساسیت به تغییرات ولتاژ الکتریکی، معمولاً بیشتر در معرض آسیب است.

ماشین لباسشویی بدون تسمه دارای موتوری است که آسیب پذیرتر است زیرا در برابر ضربه، افتادن و عدم تعادل دستگاه حساس تر است.

از طرفی موتور ماشین به دلیل نزدیک بودن به محفظه ماشین ظرفشویی آسیب دیده و در معرض خطر قرار می گیرد.

تعویض تسمه در نهایت برای ماشین لباسشویی های تسمه ای ضروری است.

در مقایسه با مدل‌های بدون تسمه، تعمیر و نگهداری ماشین‌های لباسشویی تسمه ای آسان‌تر است، اما مدل‌های بدون تسمه هزینه تعمیر و نگهداری موتور بالاتری دارند.

بدون تسمه نیازی به روغن کاری چرخ دنده نیست زیرا در ماشین لباسشویی از چرخ دنده استفاده نمی شود.

کلام  پایانی

مقاله فوق به طور مختصر به معرفی و مقایسه انواع ماشین لباسشویی های موجود در بازار پرداخته است و امید است در تصمیم گیری برای شما مفید بوده باشد. به طور طبیعی، ماشین لباسشویی هر چه گزینه های بیشتری داشته باشد و ویژگی های برتری داشته باشد، هزینه بیشتری خواهد داشت.

با این حال، هنگام تصمیم گیری برای خرید، نباید آن را بر اساس ویژگی های دستگاه قرار دهید. بلکه باید یکی از گزینه های موجود را انتخاب کنید که از نظر کارایی به شما بهترین خدمات را بدهد و سودمندی برای شما مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *